Ambachtelijk gemaakt

Puur, natuurlijk, lekker en mooi

Inmaken

Wat je allemaal thuis kunt maken

Onze wereld geeft alles wat we nodig hebben. Veel wordt voor ons gemaakt, maar zelf dingen maken is ontzettend leuk en vaak ook nog eens gezonder. Op ‘ambachtelijk gemaakt’ vind je recepten voor zelfgebakken brood, maar je leest ook over het inmaken van groente of het maken van bier, soms met anekdotes en achtergrond informatie. Hierbij delen we de kennis en vaardigheden die we heb opgedaan vanuit onze interesse voor ambachtelijke dingen, lekker eten, duurzaamheid en minder verspilen.

Berichten
Victor

Vlierbloesemsiroop

Ambachtelijk gemaakt Puur, natuurlijk, lekker en mooi De smaak van de lente Vlierbloesemsiroop Overal zie je de vlier in bloei staan. Op een warme dag

Lees verder »
Berichten
Victor

Zuurkool

Door het voortdurend bezig zijn met het beste brood op ambachtelijke wijze, kom je steeds meer in aanraking met andere ambachtelijke en authentieke dingen. Zo

Lees verder »

Dit delen: