Over brood gesproken

Brood maken op zo ambachtelijk mogelijke manier
Bochelbrood
Berichten
Victor

Bochelbrood

Al een tijdje bak ik een overheerlijk bruin brood van mijn eigen desem. Met dit brood probeer ik op mijn ovensteen ook de vorm goed

Lees verder »

Kaas-tomaat bol

2 koppen (Engelse Cups) patentbloem of Zeeuwsbloem Zakje bakpoeder Snufje zout 30g boter 2,5dl melk ½ kop geraspte kaas (bijvoorbeeld cheddar of oude kaas) Hand

Lees verder »
Bochelbrood
Berichten
Victor

Bochelbrood

Al een tijdje bak ik een overheerlijk bruin brood van mijn eigen desem. Met dit brood probeer ik op mijn ovensteen ook de vorm goed

Lees verder »

Kaas-tomaat bol

2 koppen (Engelse Cups) patentbloem of Zeeuwsbloem Zakje bakpoeder Snufje zout 30g boter 2,5dl melk ½ kop geraspte kaas (bijvoorbeeld cheddar of oude kaas) Hand

Lees verder »

Dit delen: