Ambachtelijk gemaakt

Puur, natuurlijk, lekker en mooi

Thuisbrouwerij De Jansenist

Bier brouwen is één van mijn geliefde hobby’s. Zelf brouw ik een heerlijke quadrupel in een geheel eigen stijl met zelf bedacht recept. De bieren die ik brouw hebben een eigen verhaal en mijn thuisbrouwerij heb ik vernoemd naar het eerste bier ooit dat ik zelf bedacht en gebrouwen heb: De Jansenist.

missie bier

Missie bier, een nieuwe uitdaging

Hier rapporteer ik over een heuse geheime missie. Ik begeef mij dus op glad ijs om te vertellen te vertellen over deze missie bier, zonder de details prijs te geven. De missie is een speciaal bier te brouwen met een eigen verhaal.

Lees verder »

Het seizoen wisselt

In het gouden licht van september wordt het tijd voor verwarmend zwaar speciaalbier. Zo brouw ik mijn eigen quadrupel met een eigenwijze twist voor als het seizoen wisselt

Lees verder »

Brouwen en bidden

Beginnen met brouwen Meer dan twintig jaar geleden wilde ik al beginnen met zelf bierbrouwen. Het was toen nog niet echt populair, maar een vriend

Lees verder »

Dit delen: